Хто буде брати участь в торгах на арештоване майно банків.

Взяти участь в електронних торгах наразі не так важко, як це інколи здається користувачам. Причина тому дуже проста – в будь-якому аукціону є чіткий опис правил та умов, які є обов’язковими для учасників. Це стосується і самого формату прийняття заявок. Тому то, в кожному оголошенні з торгами прописані детальні моменти, яким повинен бути учасник, як потрібно заповнити саму заявку та що потрібно зробити для того, щоб стати одним з претендентів на перемогу в торгах.

Це стосується всіх напрямків з аукціонами, починаючи з найбільш простих торгів та закінчуючи більш глобальними сферами. 

Реалізація арештованого майна банків – це один з тих напрямків в торгах, який важко назвати найбільш простим. Мова йде про майно, яке було вилучене згідно обґрунтованих причин. Це може бути несплата внесків по кредиту, якісь серйозні заборгованості або порушень умов договору. 

Відповідно, щоб відшкодувати певний відсоток від втрачених коштів, банки виставляють такі лоти на торги, де звичайні користувачі можуть отримати справді рентабельне майно за ціною, значно нижчою від ринкової вартості. Більш детально про це ви можете дізнатися, якщо перейдете за посиланням https://aeaep.com.ua/information/areshtovane-majno-bude-prodavatysia-na-prozorro-sale. На сайті асоціації біржових та електронних майданчиків ви можете знайти для себе багато корисної інформації, яку ви зможете використати в своїх же інтересах.

Хто може брати участь в таких торгах

Це ще одне актуальне питання, яке й справді заслуговує особливої уваги. Мова йде про те, хто саме зможе брати участь в таких торгах та що для цього буде потрібно зробити.

Насправді, якихось глобальних обмежень для учасників немає.

В якості претендента на перемогу в таких торгах може бути як фізична так і юридична особа. Головна вимога – це відсутність заборгованостей та якихось історій, пов’язаних з корупційними схемами та скандалами.

Окрім цього, учасник повинен обов’язково виконувати всі вимоги, що прописані в описі до самого лоту. Зазвичай, всі ці вимоги є досить простими і на те, щоб їх виконати навіть не потрібно витрачати багато часу. На крайній випадок, можна звернутися до технічної підтримки та проконсультуватися по важливим питанням. Отримати якісну консультацію можна на будь-якому майданчику з акредитацією в системі ПроЗорро.

Контакты

Адрес: улица Щеголева 14, Одесса

Тел.: 0-800-604-871

Тел.: (0482) 32-00-05

Факс: (048) 734-98-15

Имейл: [email protected]

Ремонт газовых и электрических плит

Гарантийный ремонт

Установка кондиционеров